Over de praktijk

Pedicurepraktijk Soesterberg is sinds 2019 gevestigd aan de Rademakerstraat 101.

Wat ging hier aan vooraf?

Op 01-07-2012 ben ik met twee ochtenden in de week mijn praktijk in Medisch Centrum Soesterberg gestart. De overige dagen bleef ik in de praktijk aan huis werken. Door de enorme vraag groeide de praktijk aan de Buys Ballotlaan veel harder dan ik had verwacht en ben ik per 01-01-2014 gestopt met de praktijk aan huis. Ik ben me helemaal gaan richten op de medische kant.
Met ingang van 2019 bent u op de Rademakerstraat welkom van maandag t/m vrijdag.
U bent niet alleen van harte welkom voor de medisch noodzakelijke voetverzorging, maar ook voor de cosmetische voetzorg en de ontspannende voetmassages. Kijk voor de mogelijkheden en prijzen op onze tarievenlijst.

Als voetverzorger weet ik hoe belangrijk het is dat onze voeten goed functioneren. De voet is een ingenieus instrument dat door een samenspel van beenderen, banden, spieren en gewrichten ervoor zorgt dat soepel gaan en evenwichtig staan mogelijk is. Hierdoor kunnen wij ons voortbewegen over verschillende soorten terrein, kunnen we rechtop staan, in evenwicht blijven en kunnen we zelfs voorwerpen oprapen van de grond. Dat kan allemaal zolang onze voeten goed hun werk ongestoord kunnen doen. Als er echter iets mis gaat wort dat samenspel verstoort en kan onze mobiliteit in gevaar komen. Dan moet er iets gebeuren.

Anita Dekker